About

Fabric & Pattern Designer

Maartje Hermans is productontwerper en creatief zelfstandig ondernemer in Rotterdam. Haar herkenbare stijl wordt gedefinieerd door het gebruik van geometrische vormen en gebalanceerd kleurgebruik, die leidt tot minimalistische interieurproducten. Door middel van vorm- en beeldstudies weet ze het gebruikelijke te transformeren tot iets unieks.  

 

Na haar studie aan de Willem de Kooning Academie runde Maartje met veel succes het ontwerplabel Studio Maas. Dit label creëerde de mogelijkheid om haar ontwikkeling als ontwerper zichtbaar te maken in een uiteenlopende reeks producten. Gekenmerkt door het fijne detail, de hoge kwaliteit en de eenduidige vormentaal wist ze met Studio Maas een internationaal publiek te bereiken.

 

De uiteenlopende kennis en vaardigheden die Maartje heeft opgedaan binnen Studio Maas zet zij nu in door het adviseren van andere jonge ondernemers. Door het optimaliseren van productie, verkoop en communicatie maakt zij het mogelijk dat deze bedrijven zich weten te onderscheiden binnen een competitieve markt. Daarnaast blijft Maartje zich uiten door het ontwikkelen van nieuwe producten binnen haar eigen collectie, waarbij ze zich niet vervreemd van haar ontwerpstijl.